Dugogodišnja tradicija u proizvodnji svježeg mesa

Naša vizija i misija je zadovoljan i vjeran kupac. Sukladno tome našim kupcima pružamo konstantnu kvalitetu proizvoda. Postižemo ju savjesnim pristupom poslu svih naših djelatnika i dobre poslovne suradnje s dobavljačima. Cijelo je poslovanje usmjereno ka zadovoljstvu svih naših partnera, jer njihovo zadovoljstvo nama je na ponos.

Tvrtka Martinjak d.o.o. smjestila se u Zadrkovcu, malome mjestu nedaleko od Svetog Ivana Zeline. Počela je sa radom 1993. godine kao malo obiteljsko gospodarstvo za proizvodnju mesa koje je iz godine u godinu raslo i opskrbljivalo tržište domaćim kvalitetnim proizvodom. Danas zapošljava 50 djelatnika s vizijom povećanja usluga i usvajanja najnovijih standarda u proizvodnji prehrambenih proizvoda.

Objekt u kojem se vrši proces klanja i obrade trupa uveden je u Upisnik odobrenih objekta kojega vodi Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja – Uprave za veterinarstvo, pod odobrenim brojem 596. Stručno povjerenstvo je pregledom infrastrukture i opreme utvrdilo da objekt udovoljava odredbama i propisima o hrani za navedene djelatnosti te spada u prvu kategoriju.

Osnovna djelatnost je proizvodnja i obrada mesa. Osim djelatnosti proizvodnje mesa, tvrtka Martinjak d.o.o.  vlasnik
je farme za tov junadi u Sv. Petru Ludbreškom. Martinjak d.o.o. ponosni je član udruge Baby Beef i nositelj znaka
MESO HRVATSKIH FARMI. Što se tiče kooperanata, tvrtka Martinjak d.o.o. surađuje s nekoliko velikih proizvođača s kojima ima izgrađen dugogodišnji poslovni odnos, ali i sa malim proizvođačima jer joj je stalo do očuvanja sela i domaće proizvodnje.

Meso koje dolazi do naših kupaca izvorne je hrvatske kvalitete.

Prednosti

  • Vrhunska kvaliteta mesa
  • Educirani djelatnici
  • 100% Hrvatski proizvod
  • Kontrolirano podrijetlo

Martinjak certifikati

Smatramo da je zdravstvena ispravnost i kvaliteta mesa najvažnija za naš posao. Održavanje kvalitete masa i njezino dodatno poboljšanje uključuje validaciju i verifikaciju HACCP i ISO standarda u svakodnevno poslovanje tvrtke.

Martinjak svježe meso

  • Vrhunska kvaliteta
  • Kontrolirani uvjeti proizvodnje
  • ISO 9001, ISO 14001 i HACCP certifikati
  • 100% Hrvatsko
  • Provjereni kooperanti
  • Uvijek svježe